Referat Cowork Klitmøllers julefest 2016

Det eneste billede, der blev til noget. Fra venstre: David, Tina, Victor og  Søs  + en masse andre - og yep, det ér Louise med mikrofonen i baggrunden, og så er der næsen i nederste venstre hjørne: Benthe Boesen (ingen julefest uden et billede af smukke Benthe). 

Det eneste billede, der blev til noget. Fra venstre: David, Tina, Victor og Søs + en masse andre - og yep, det ér Louise med mikrofonen i baggrunden, og så er der næsen i nederste venstre hjørne: Benthe Boesen (ingen julefest uden et billede af smukke Benthe). 

Kære gæst, vi håber, du har haft en fantastisk jul. 

Havde du røde kinder, da du vågnede d. 18/12. Tænkte du: åååh, nej, det sagde du bare ikke, det skete bare ikke (Lars Krimi), så husk: man skal aldrig skamme sig over at have bidraget til festlighederne. Du var super sej. 

Vi vil gerne sige 1000 tak for en fantastisk julefest. Hvor var det sjovt, og hvor vi dog håber, at du kommer eller kommer igen til næste år, som er d. 9/12, 2017, kl. 20.00 på Ørhagevej 84. 

Tiden går. Cowork Klitmøller julefesten 2016 er historie. Inden, vi ser os om, er dén i lighed med så meget andet en del af ‘dengang’ eller ‘gamle dage’. 

Det bringer os til årets tema, som var: hvad husker vi om 20 år ved 'lige nu', som til den tid vil være dét, som var meget bedre dengang (?). 

Tag listen for, hvad den er. Den bærer præg af, at baren var åben, da vi lavede den. Rå og uredigeret. Byg selv videre på den.

I 2036 var Klitmøller meget bedre for 20 år siden. Det var nemlig dengang:  

Hvor Troels endnu ikke var fyldt fyrre – dengang var der folk på hans alder, som var yngre end folk på Rasmus’ alder. Hvor smadremanden tog Cecilias cykel. Hvor Mai var den, der for alvor havde indset, at The Enormous Sea ville blive til noget stort. Hvor den arrogante bager slet ikke var arrogant men en lille lækker feature, som kun få kendte til. Hvor Chrissy lånte Kesses Hus og kickstartede julehyggen i Klitmøller med hjemmelavet gløgg, kakao og kanelbomber. Hvor Robert (ved særlige lejligheder) var overbevist om, at Kristellas tatoveringer var midlertidige og derfor nemt kunne slikkes af. Hvor Peter Alsted var Klitmøllers svar på Jarlen. Hvor Simon imponerede os alle sammen - inklusiv Thomas Treo. Hvor Surfjoint samlede tæt på 1000 mennesker og slog alle rekorder. Hvor Rowdy fik 300 mennesker til at hvine til en akustisk udgave af Nik & Jay. Hvor Finn tog initiativ til (den første?) Oktoberfest i Klitmøller. Hvor Vorupør fik VM i SUP. Hvor Cold Hawaii PWA World Cup (måske) blev afholdt for sidste gang i Klitmøller. Hvor ‘Hanstholm Madbar’ blev årets (uofficielle) ord i Thy. Hvor Klitmøller Spejderne blev årets forening. Hvor Louise sang Hit the road Jack - ud af det blå og noget så dejligt. Hvor enhver rask dreng i Klitmøller - fordi Kristella havde sagt han skulle - havde læst bogen Kussens Katedral. Hvor Bardram & Søn var en lille familievirksomhed med tid og plads til en enkelt om fredagen. Hvor (pandekage) Mai satte kobbertagrender på sin nye garage. Hvor Kurt var manden med byens flotteste sølvhår. Hvor der lå en orange båd i Andrees have. Hvor Rasmus & Rasmus tog kansasbukserne på. Hvor Casper var en ung, vild verdensmester – med horn i panden og hang til at kaste (helt) fyldte cocktail-bowler på gulvet. Hvor godt 100 smukke mennesker festede igennem til julefest i Cowork Klitmøller. Hvor julefesten på blev en tradition.  

Hey! Det ser faktisk ud til, at ‘nu’ ikke ringere end ‘dengang’ - om 20 år.

#detskalnokgåaltsammen 

Listen med årets fredagsbarer følger, senere.  

Vi ses i det nye år! 

Rasmus Johnsen

I am a philosopher and possess knowledge of new media, that allows people to effectively communicate and organize themselves into systems that are designed to support and profit from collective preferences, intelligence, and talent. I am an entrepreneur and I have several years of experience in managing innovation projects. I have worked with politicians and elected officials, public administration employees, for-profit companies, and NGOs.