Det, vi kan huske, var en uforglemmelig oplevelse

Det er dagen derpå, hvor det allerede – igen – er en uge siden, vi var samlet til en, så vidt vi husker, fantastisk aften på Cowork Klitmøller. Når vi siger det på den måde – og, når det har taget lidt længere tid at få strikket noget, der minder om et referat, sammen, skal det ses i lyset af, at det – vitterlig – har været svært.

Det er sådan, det går, når Christine styrer baren. Hun praktiserer en vidunderlig kombination af kemi, medicin, astrologi, mystik og kunst, når hun rundhåndet fylder os med eleksir. Hun er husets alkymist, og derfor gik det, som det skulle: Vi røg i hegnet, men det er i store træk så også det eneste, vi kan huske. 

Med forbehold: 

For en del af os startede festen med Peters udmærkede lakseforret, og for de fleste sluttede den omkring det tidspunkt, hvor Marianne kørte Mike hjem i – og nej, Mike, det var ikke en trillebør men Benthes Nihola. 

Kl. 4.32 meldte Martin på sms: “Så er der lukket og slukket. Sov godt. Kh Martin.” Det tager vi for pålydende fra én, der ved, hvad han taler om – efter et meget intenst forløb.

Forinden havde Heine givet den som Mr. Thomsen. ‘Endnu ingen indlæg”’ står der under ‘Spiller næste gang’ på mrthomsenmusik.com. Det kan selvfølgelig være sådan, det er. Vi tager det som et udtryk for, at man må vide det og være der, hvis man vil skråle med på ‘Mustang Sally’, ‘When a man loves a woman’, ‘Midt om natten’, ’VLTJ’ og ‘Byens Hotel’. Så simpelt er det, når en hjemmeside, som der står, er oprettet med SimpleSite. 

Vi var der. Det var Simon også – og nøj, hvor vi skrålede, alt, hvad vi kunne, for hold da op, hvor I da bare supplerer hinanden godt.  

Årets tema var ja-hatten – og dér tog vi diskussionen: 

Er der situationer, hvor man siger ja til nej, og dermed ja, selvom man siger nej. Skal man sige nej til ja eller ja til nej, før det bliver et nej? Kan man sige nej til nej og dermed ja? Konklusionen blev vist, at det, når alt kommer til alt, er som “med vilje” – “ja” er noget, man gør, og ikke (kun) noget, man siger. 

Det er ikke uvæsentligt, men vi lader det ligge og konstaterer i stedet, at vi er utroligt glade for, at I sagde ja til at være med til at gøre det, vi kan huske af årets julefest på Cowork Klitmøller, til en uforglemmelig oplevelse. 

Næste års fest er lørdag d. 10/12, kl. 20.00 - og husk, det, at du ikke er inviteret, betyder ikke, at du ikke kan komme. Det kan du - skriv til Mette, så fortæller hun, hvad du skal gøre, når vi kommer så langt. 

Måske ses vi til fredagsbar på Cowork Klitmøller. Det er noget nyt og sker anden fredag i hver måned i 2016. Det skal ikke nødvendigvis være vildt, det er ligeså meget fordi, vi gerne vil se og snakke med jer over en enkelt, inden den står på aftensmad, Disney Sjov - og for nogen en tur på Stalden. 

Indtil da ønskes alle en rigtig god jul og et godt nytår! 

Rasmus Johnsen

I am a philosopher and possess knowledge of new media, that allows people to effectively communicate and organize themselves into systems that are designed to support and profit from collective preferences, intelligence, and talent. I am an entrepreneur and I have several years of experience in managing innovation projects. I have worked with politicians and elected officials, public administration employees, for-profit companies, and NGOs.