Klitmøller er genialt - siger Euroman

Som nogen måske har bemærket, ligger Klitmøller relativt lunt i denne måneds udgave af E-matrixen, dvs. i det nordøstlige flet (finkultur) helt ude øst på skalaen over ting, Euroman mener er geniale. Modsat – under mest latterligt – ligger tangoterrorister på Balders Plads og Dating Naked.  Bare en observation … her sidst på dagen.

Til dig, der ikke ved det: Euroman har det, de kalder E-Matrixen. De beskriver den som “Euromans uforbeholdne, ufuldstændige og uforudsigelig analyse af tidsåndens rastløshed.” I matrixen placerer de løbende alt muligt i fire felter, og kategoriserer det dermed som mere eller mindre genialt   hhv.   finkultur (nordøst)/lavkultur (sydøst) og mere eller mindre latterlig finkultur (nordvest)/lavkultur (sydvest). 

Til dig, der ikke ved det: Euroman har det, de kalder E-Matrixen. De beskriver den som “Euromans uforbeholdne, ufuldstændige og uforudsigelig analyse af tidsåndens rastløshed.” I matrixen placerer de løbende alt muligt i fire felter, og kategoriserer det dermed som mere eller mindre genialt hhv. finkultur (nordøst)/lavkultur (sydøst) og mere eller mindre latterlig finkultur (nordvest)/lavkultur (sydvest). 

Yes, kløgtige folk HAR for efterhånden en rum tid siden påpeget, at E-matrixen er en kopi af The Approval Matrix i New York Magazine, som er en kopi af noget andet, som er en kopi af noget tredje ...

Anyway, I dette tilfælde holder det: Klitmøller ER genialt.